partners
BC de Hout
Junior Kamer Alkmaar
BDO
Mulder Media
Voetbalzaken.nl
Landman Assurantien b.v.
Yerrow
Life Fitness
Maaral
Fedacom
Montmartre
De Berger Wijnhandel
Spruit transmissies
WNK
Horizon Bruin en Fit
Brocker
Graphic Result

Partners

BC de Hout

BC de Hout

Businessclub de Hout is een actieve club van ondernemers uit Alkmaar en omstreken. Zij is in het trotse bezit van een fraaie en gezellige zeer ruime Businessroom in het DSB stadion van voetbalvereniging AZ. Businessclub de Hout biedt een platform voor business-to-business contacten tussen de leden onderling en met andere organisaties en businessclubs.
 
Junior Kamer Alkmaar

Junior Kamer Alkmaar

Junior Kamer Alkmaar maakt onderdeel uit van de grootste organisatie ter wereld met de persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel: Junior Chamber International. Bij trainingen, zakelijke evenementen, projecten voor goede doelen en bijvoorbeeld internationale congressen bouwen de leden van JCI in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk.

Naast onze interne activiteiten organiseren zij elk jaar  Het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza . Check Events is in 2009 voor het tweede jaar hospitality partner bij dit evenement.
 
BDO

BDO

De kern van ons bedrijf is accountancy en belastingadvies. Maar u kunt bij ons ook voor meerdere speciale adviesdiensten terecht. Deze zijn ondergebracht in de Special Services. Deels hebben we die in eigen huis, deels werken we hiertoe samen met partners.
 
Mulder Media

Mulder Media

Mulder Media is een full-service grafisch bedrijf dat op Bedrijventerrein De Braken in Obdam een centrale plaats heeft in West-Friesland en Noord-Kennemerland. Mulder Media heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een allround partner in de grafische industrie, met een uiterst modern en geavanceerd machinepark. Hiermee is Mulder Media een zeer gespecialiseerd mediabedrijf, waar zo´n 20 vakbekwame medewerkers dagelijks grafische producten in de meest uiteenlopende uitvoeringen vervaardigen.
 
Voetbalzaken.nl

Voetbalzaken.nl

De grootste businessclub van Nederland! Voetbalzaken.nl is een nieuw en uniek online businessplatform. Exclusief voor businessclubleden van het Nederlands betaald voetbal. Op Voetbalzaken.nl kunt u in contact komen met alle businessclubleden in Nederland. Uw bedrijf wordt gezien door 15.000 ondernemers die zakendoen en voetbal willen combineren. Voetbalzaken.nl biedt u dus volop zakelijke kansen. Uw naamsbekendheid vergroten, nieuwe zakelijke contacten leggen of new business genereren? Op Voetbalzaken.nl kan het allemaal.
 
Landman Assurantien b.v.

Landman Assurantien b.v.

Landman Assurantien bv.
Als financieel adviseur staan zij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo'n advies geven zij u graag in een persoonlijk gesprek. Maar als uw gids en uw vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt, willen zij u ook via haar website informeren en bieden zij u interessante feiten en actueel nieuws.
 
Yerrow

Yerrow

Yerrow biedt haar klanten een veelzijdige administratieve dienstverlening. Varieren van het opzetten en het voeren van de boekhouding en de salarisadministratie, tot het samenstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften.
 
Life Fitness

Life Fitness

Life Fitness heeft meer dan 1.700 medewerkers in 12 internationale vestigingen en productiefaciliteiten in dienst, met 186 dealers en distributeurs in meer dan 120 landen. Wij hebben veel bereikt sinds de Lifecycle® en we bieden nu meer dan 300 verschillende producten voor cardio- en krachttraining aan. De geschiedenis van Life Fitness is doorweven met verschillende baanbrekende productinnovaties en unicums binnen de industrie.
 
Maaral

Maaral

Maaral is een van de toonaangevende en meest gerespecteerde autobedrijven in Noord-Holland en vertegenwoordigt de merken BMW en MINI. Maaral heeft vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Zaandam en naast de verkoop van nieuwe auto's is er ook een ruime voorraad van gekeurde occasions. Uiteraard is Maaral ook deskundig op het gebied van aanvullende services zoals onderhoud en financieringen.

 
Fedacom

Fedacom

Fedacom adviseert bij communicatie-vraagstukken, ontwikkelt communicatiebeleid en communicatieplannen, is onafhankelijk en levert flexibel maatwerk.
 
Montmartre

Montmartre

Café-Brasserie-Restaurant Montmartre te Rotterdam - Zuidplein biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om gebruik te maken van het kelder restaurant "La Cave". Hier kunt u, zonder gestoord te worden door andere gasten van ons etablissement, bijeenkomsten organiseren.

Mocht u voor een bijeenkomst of evenement van onze faciliteiten gebruik willen maken, dan is er naast onze arrangementen ook de mogelijkheid om een receptie, vergadering, diner of feest, naar eigen wens samen te stellen. Natuurlijk kunt u in ons Brasserie-restaurant tijdens bijeenkomsten ook lunchen of dineren. De twee gezellige bars van Brasserie-restaurant "Montmartre" zijn een uitermate geschikte ontmoetingsplaats tijdens het borreluur.

 
De Berger Wijnhandel

De Berger Wijnhandel

De Berger Wijnhandel, hier kunt u uw favoriete drank uitkiezen uit een ruim assortiment. 
De gemiddelde Bergenaar drinkt graag Spaanse en Italiaanse wijnen. Bij de Berger Wijnhandel is dan ook een groot assortiment van deze wijnen te vinden. Onder het motto ´wijnboer op de winkelvloer´
 
Spruit transmissies

Spruit transmissies

Spruit transmissies is opgericht door naamgever Jan S. Spruit in 1981 en is toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van open-aandrijftechniek.Een enthousiast en deskundig team van medewerkers voorziet de markt dagelijks van informatie, advies en uiteraard van de producten zelf.Heeft U kettingen, riemen, koppelingen of aanverwante componenten nodig, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
 
WNK

WNK

WNK is een re-integratiebedrijf dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. Dit doen we via onze Bedrijven en samen met partners. En wie kan u beter overtuigen van alle voordelen dan de mensen die zelf de WNK bedrijven inschakelen? Bekijk hier enkele succesvolle projecten die WNK bedrijven uitvoeren voor tevreden ondernemers en instellingen.
 
Horizon Bruin en Fit

Horizon Bruin en Fit

Horizon Bruin & Fit is een ervaren en flexibel bedrijf met een enthousiast team van mensen en een showroom/magazijn van ruim 800 m2. Horizon Bruin & Fit is officieel dealer van alle grote merken fitnessapparatuur en zonnebanken.
De jarenlange ervaring in de fitness- en zonnebranche staat garant voor een hoog service gehalte en scherpe prijzen!
 
Brocker

Brocker

Bröcker SOLD OUT • Entertainment is gespecialiseerd in onderscheidende theatershows voor de zakelijke markt.Beloon uw klant of medewerkers met een onvergetelijke avond. Sensationeel, komisch, vindingrijk, muzikaal, overdonderend, fenomenale danscapaciteiten, mix van ritme en humor, bruisend, pure perfectie en bovenal razend knap!

 
Graphic Result

Graphic Result

Kennis, techniek en inzet zijn de sleutelwoorden van onze dienstverlening. Wij zijn gevestigd in het GrafiPlaza gebouw te Amsterdam waar gemotiveerde vakmensen en moderne technologie u een complete oplossing bieden. Van ontwerp, productontwikkeling, databeheer, opmaak, drukwerk en afwerking tot en met voorraadbeheer. Het vervaardigen en beheren van corporate drukwerk is ons specialisme. Stationery drukwerk, maar ook folders, brochures en jaarverslagen.
 
Sitemap | Voorwaarden | Disclaimer | ©reated by REYEZ!

 

portfolio
AZ BUSINESSLOUNGE
BDO naar GUUS MEEUWIS
Beaujolais Primeur Gala 2012
Bourgondisch Bergen
Bourgondisch Buiten in de Beemster
CURLING CLINIC
DREAMCARS AND CLASSICS
IJSHOCKEY CLINIC
KAMPIOENS WEDSTRIJD AZ VROUWEN
Marathon schaatsen
MILJONAIR FAIR
POKER CLINIC
SCHIET CLINIC
Sweet Sixty
Symposium Kamerik
WK Afstanden 2012 (VIP)
WK SPRINT