partners
BC de Hout
Junior Kamer Alkmaar
BDO
Mulder Media
Voetbalzaken.nl
Landman Assurantien b.v.
Yerrow
Life Fitness
Maaral
Fedacom
Montmartre
De Berger Wijnhandel
Spruit transmissies
WNK
Horizon Bruin en Fit
Brocker
Graphic Result

Symposium Kamerik

Wanneer

12 februari 2013

Waar

Kamerik

Werkzaamheden Check

Na een grondige verbouwing van ruim een jaar nam de Boerinn, in Kamerik, deze maand de hooiberg in gebruik. De Hooiberg is een nieuw gebouw, maar ademt een sfeer van authenticiteit en nostalgie. Met de bouw speelt de Boerinn in op de vraag naar locaties voor bijeenkomsten die het zakelijke willen combineren met de gastvrijheid van het platteland. Hier hielden wij ons symposium.
 
Zakelijke bijeenkomsten
De Boerinn geniet vooral bekendheid vanwege alle recreatiemogelijkheden, met poldersport als de bekendste. Naast de vele activiteiten met een boerentintje biedt de locatie inmiddels 8 zalen voor bijeenkomsten, vergadering en presentaties. Met de grootste zaalcapaciteit van 300 personen en een totale capaciteit van 500 personen, maakt dit de Boerinn een unieke speler.
 
Het boerenleven
De kracht van de locatie zit in de gastvrijheid en authenticiteit; het boerenleven komt in elk aspect terug. De hooiberg functioneert dan ook nog als opslag voor het hooi. De Boerinn is namelijk nog een echt agrarisch bedrijf met koeien. De gastvrijheid blijkt zeker uit de waarderingen van de bezoekers uit 2010. Ondanks de verbouwing waardeerden zij hun bezoek gemiddeld met een 8,4.
 
Bevroren slootjes
Tijdens de bouw is om de hooiberg heen een groot terras gerealiseerd aan het water. Gezien de ligging midden in de polder biedt het terras prachtig uitzicht over de polders in het Groene Hart. Met het huidige winterse weer betekent dat uitzicht op witte weilanden en bevroren slootjes.

 

Foto's

Klik op de foto voor een vergroting.

Symposium KamerikSymposium KamerikSymposium Kamerik

 

Sitemap | Voorwaarden | Disclaimer | ©reated by REYEZ!

 

portfolio
AZ BUSINESSLOUNGE
BDO naar GUUS MEEUWIS
Beaujolais Primeur Gala 2012
Bourgondisch Bergen
Bourgondisch Buiten in de Beemster
CURLING CLINIC
DREAMCARS AND CLASSICS
IJSHOCKEY CLINIC
KAMPIOENS WEDSTRIJD AZ VROUWEN
Marathon schaatsen
MILJONAIR FAIR
POKER CLINIC
SCHIET CLINIC
Sweet Sixty
Symposium Kamerik
WK Afstanden 2012 (VIP)
WK SPRINT